Geboortekaartjes, hoe bestellen?

 

Wees er vroeg bij …

… en slaap op je beide oren.

Kies een kaartje uit de huidige collectie, pas een bestaand ontwerp aan of werk samen met Xantifee jouw eigen idee uit. Een geboortekaartje kiezen dat echt bij jullie past is niet eenvoudig hier alvast een paar tips die je kunnen helpen bij je zoektocht. Wil je een bestelling plaatsen? Breng ons tijdig  graag twee maanden op voorhand  op de hoogte. Houd er rekening mee dat een volledig nieuw ontwerp nog meer voorbereiding vraagt. Ons team waakt erover dat jouw kaartje een maand voor de uitgerekende datum drukklaar is. Je weet immers nooit of je kleintje vroeger komt dan verwacht …

Heb je reeds een keuze gemaakt en wil je graag een bestelling plaatsen? Bellen of mailen volstaat, dan praten we samen alles door.

 

kim@xantifee.com

+32 (0)477 21 34 37

_Bekijk hier onze prijslijst
_Lees hier de algemene voorwaarden

 

Werkwijze

Hoe verloopt het ontwerpen, afdrukken en ophalen of verzenden?

 
Wie graag een uniek kaartje laat ontwerpen, nodigen we eerst uit voor een verkennend gesprek (dat kan persoonlijk, enkel via mail of telefonisch). Na een grondig overleg komen we samen tot een ontwerp dat volledig afgestemd is op jouw wensen.

Ligt het ontwerp vast of kies je een illustratie uit onze collectie kaarten? Geef dan naast het type kaartje ook alle geboortegegevens door. Eens alle details besproken zijn, kan het geboortekaartje naar de drukker.

Na de bevalling volstaat één sms of telefoontje (met de datum en het gewicht van de pasgeborene) om het drukprocedé in gang te zetten. De volgende dag kan de kersverse vader de kaartjes ophalen bij de drukker. Of we sturen ze op.
 
 

Nog even alles op een rijtje:

 
1. Je kiest een ontwerp (uit de collectie of op maat) en we bespreken het.

2. Je ontvangt een formulier van Xantifee waarop je alle praktische informatie rond de geboorte kan invullen (bv. naam van het ziekenhuis, de locatie van de geboortelijst, het gewenste aantal geboortekaartjes …).

3. Je betaalt een voorschot.

4. Via mail ontvang je een digitale drukproef waarop je alles kan controleren en nalezen.

5. Na goedkeuring van de digitale drukproef ontvang je een fysieke drukproef in de bus.
Is de geprinte drukproef oké? Dan zijn we helemaal klaar voor de geboorte.

6. Je betaalt het resterende bedrag.

7. Op de dag van de geboorte volstaat één telefoontje en sms met de nodige gegevens (gewicht, lengte …). Meteen daarna wordt het drukprocédé in gang gezet.

8. De volgende werkdag kan je de geboortekaartjes ophalen, of sturen we ze op.
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

 

Drukken en leveren

Onze huisdrukkerij ligt in Gent en zorgt voor een vlekkeloze en snelle verzending binnen België en Nederland. Werk je liever met een eigen drukker? Geef dan de contactgegevens door of bekijk onze lijst met drukkers waarmee we al samenwerkten. We werken enkel met jouw drukker naar keuze als je er vroeg bij bent. Hou daarbij ook rekening met de verlofregeling van de drukkerij naar keuze.

 

Een kaartje op maat

Wie een nieuw ontwerp laat maken, betaalt slechts een beperkte ontwerpkost.

Wanneer je een illustratie op maat wenst, neemt dat meer tijd in beslag. Dat zorgt ervoor dat de unieke kaartjes duurder zijn dan kaartjes uit de bestaande collectie. Toch hoeft de prijs je niet tegen te houden, want Xantifee beperkt de ontwerpkosten tot de helft van de totale kosten: min. €50 tot max. €250. We plaatsen jouw uniek geboortekaartje achteraf op de website zodat je op jouw beurt ook andere ouders inspireert. Een geboortekaartje kiezen of zelf een onderwerp verzinnen dat echt bij jullie past is niet eenvoudig hier alvast een paar tips die je kunnen helpen bij je zoektocht.

 

Betaling?

Je neemt contact op via mail en betaalt een voorschot bij het plaatsen van je bestelling. Pas wanneer je de proefdruk goedkeurt, betaal je het resterende bedrag.