Zia

Zia

4.00

Om dit gepersonaliseerd geboortekaartje te maken wikkelen we je kindje alvast warm in met woldraad. Kies zelf je favoriete kleuren.

Mail ons met al je vragen

proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst


 

Wollige letters

Xantifee maakt ook jullie gekozen naam in wol letters. De kleuren van de wol mag je zelf kiezen! Er worden foto’s gemaakt van de letters en we buigen ons tot slot over de vormgeving van het kaartje. Een leuke extra voor de kinderkamer is dat je de wollen letters nadien ook kan aankopen met een fikse korting.

 

Fotografie wol letters

Naast intensief handwerk duiken we ook nog eens de studio in om een mooie foto te maken van de letters met veel diepte. Daarom rekenen we bij dit kaartje een éénmalige fotografiekost (van 54 euro) aan.

 

Formaat geboortekaartje

Het standaardformaat is 21 x 10 cm maar het formaat aangepast kan kosteloos aangepast worden. De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 

 
 
 
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 

 
1e34e9c52c93556a4c187cea3e938fb7.jpg
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes