Sara of Seppe

Sara of Seppe

4.00

Kopen jullie binnenkort een kindje? Laat het al je vrienden, familie en collega’s weten met dit guitige geboortekaartje. Helemaal nieuw, net uit de verpakking inclusief knuffels, wolkjes, zoentjes en batterijen.

Mail ons met al je vragen

proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst


 

Een kindje kopen

Kopen jullie binnenkort een kindje? Laat het al je vrienden, familie en collega’s weten met dit guitige geboortekaartje met een popje. Helemaal nieuw, net uit de verpakking inclusief knuffels, wolkjes, zoentjes en batterijen? Twee kindjes op komst? Geen nood, er is ook een versie beschikbaar voor tweelingen.

 

Formaat geboortekaartje

Sluit dit kaartje aan bij wat je zoekt, maar wil je liever een andere kleurcombinatie? Xantifee past gratis de kleur en het formaat voor je aan! Het standaardformaat van dit kaartje is 10 x 15 cm. De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 

 
 

Grote zus helpt kiezen

In deze leuke variatie voor Syrah gaat grote zus langs in de speelgoedwinkel en vond helemaal wat ze zocht. Dus mama en papa kochten een kindje. Een kleine zus helemaal nieuw uit de poppendoos.

 
First-image-geboortekaartjes-syrah-winkel-speelgoed-pop-zus-kindje-kopen-baby-roze.jpg
doopsuiker-stickers-xantifee-geboortekaartjes-syrah-winkel-speelgoed-pop-zus-kindje-kopen-baby-roze.jpg
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 
Sara-opstelling-by-xantifee-Arnoldusmand-800x535.jpg
Robin-en-Jonas-doopsuikerdoos-by-Xantifee-390x326.jpg
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes