Rein

Rein

4.00

Met een vosje tussen de klavertjes vier op het geboortekaartje, wens je jouw kleine kapoen meteen een leven vol creativiteit, wijsheid en geluk toe.

Mail ons met al je vragen

Proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst.


 

De wijze fabelachtige vos

De vos is een dier dat de hoofdrol speelt in talrijke epische verhalen waarin zijn pientere geest en vindingrijkheid in de verf gezet worden. In Japan worden ze voorgesteld als intelligente, spirituele wezens met magische krachten die vergroten zodra ze ouder worden of hun wijsheid groeit. Met een vosje op het geboortekaartje, wens je jouw kleine kapoen meteen een leven vol creativiteit en wijsheid toe. Deze sprookjesachtige illustratie is het ideale geboortekaartje voor de fans van vertelsels, manga, anime, Comics, Games en fantasy.

 

 

Klavertje vier voor geluk

Naast wijsheid helpt een snuifje geluk in het leven je ook op de goede weg. Daarom zit het vosje tussen de klavertjes vier in de illustratie. Op de meisjes versie van dit kaartje staan ook klaverbloemetjes voor een extra girlie look en krijgt het vosje wimpers.

 

Kleur en formaat naar keuze

Sluit dit kaartje aan bij wat je zoekt, maar wil je liever een andere kleurcombinatie? Xantifee past gratis de kleur en het formaat voor je aan! We hebben reeds een aantal verschillende kleer voorbeelden voor je klaar staan, kies maar uit. Het standaardformaat van dit kaartje is 10 x 15 cm, De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 

 
selectie-rein-second-image-by-xantifee.jpg
selectie-rein-groen-meisje-geboortekaartje-klein-front-by-xantifee.jpg
selectie-rein-wit-geboortekaartje-vos-klein-front-by-xantifee.jpg
selectie-rein-babyborrelkaartje-by-xantifee-390x390.jpg
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes