Miro

Miro

4.00

Wens je kindje met dit geboortekaartje alvast veel vreugde, evenwicht, liefde, gezondheid en creativiteit toe. Een boom heeft iets mythisch over zich, het staat vaak symbool voor groei en nieuw leven.

Mail ons met al je vragen

proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst


 

Symbolische levensboom

De levensboom of 'Boom des Levens' komt terug in Religie en mythologie. Yggdrasil is de naam van de 'Wereldboom' in de Noorse kosmogonie. De naam betekend letterlijk 'paard van Odin, en verwijst naar de felle levenskracht die hem overal draagt. Het is de levensboom en kennisboom. In het Bijbelse paradijs is het een boom waarvan de vruchten eeuwig leven geven. De kabbalistische levensboom is is dan weer een model waarmee hermetische kabbalisten het gehele universum en het ontstaan ervan symbolisch voorstellen.

 

Boven het wiegje van Miro hangt een mooie speelmobiel met symbolen. Zo wens je als ouder met dit geboortekaartje je kindje vreugde, evenwicht, liefde, gezondheid en creativiteit toe. Deze sprookjesachtige illustratie is het ideale geboortekaartje voor de fans van vertelsels, manga, anime, Comics, Games en fantasy. Paars en bruintinten geven de illustratie een chique look.

Formaat geboortekaartje

Het standaardformaat is 15 x 10 cm, maar wil je toch groter of kleiner gaan? Dan past Xantifee dit gratis voor je aan! De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 

 
 

Enkele leuke variatie in de details van de illustratie:

 
miro-geboortekaartje-detail-gelukskat-poes-by-xantifee.jpg
miro-geboortekaartje-detail-bloemen-meisje-by-xantifee.jpg
miro-geboortekaartje-detail-klavertje-vier-geluk-by-xantifee.jpg
miro-geboortekaartje-detail-muzieknoot-by-xantifee.jpg
 
 

Een paar mooie voorbeelden van heerlijk creatief geboortedrukwerk

 
 
geboortekaartje-kinderkamer-geboorte-behangpapier02-by-xantifee.jpg

Creatief kinderkamer behang

Bij dit kaartje ontwikkelde we ook reeds creatief kinderkamer behang helemaal in het bos thema van dit kaartje.

 

DOOPSUIKER INSPIRATIE

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 
uniek-miro-kadertje2-by-xantifee.jpg
Sara-opstelling-by-xantifee-Arnoldusmand-800x535.jpg
9aa04a346e742d283c7f97c1e519f916.jpg
70ea85d22b6962ba89fa5277627b9584.jpg
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes