Marte

Marte

4.00

Haken is helemaal terug van weggeweest! Xantifee haakt of breit de naam van jouw kindje op aanvraag. De wol en de kleuren bepaal je helemaal zelf.

Mail ons met al je vragen

proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst


 

Haken of breien op maat

Haken is helemaal terug van weggeweest! Xantifee haakt of breit de naam van jouw kindje op aanvraag. De wol en de kleuren bepaal je helemaal zelf. Kan je niet beslissen, dan geeft Xantifee je haar deskundig advies. Dit kaartje is gemaakt volgens hetzelfde principe van het geboortekaartje van Zia & Jules. Het formaat en de kleuren zijn ook vrij te bepalen.

 

Fotografie wol letters

Naast intensief handwerk duiken we ook nog eens de studio in om een mooie foto te maken van de letters met veel diepte. Daarom rekenen we bij dit kaartje een éénmalige fotografiekost (van 54 euro) aan.

 

Formaat geboortekaartje

Het standaardformaat is 15 x 10 cm, maar wil je toch groter of kleiner gaan? Dan past Xantifee dit gratis voor je aan! De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 

 
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 

 
4611772.png
c8b0bde5ee8d6af7b4f6cb4935409cd9.jpg
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes