Marie

Marie

4.00

Met een Konijntje tussen de klavertjes vier op het geboortekaartje, wensen de ouders van Marie hun kleine kapoen meteen een leven vol liefde, plezier en geluk toe.

Mail ons met al je vragen

Proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst.


 

Het gelukkige konijntje

In China wordt het Konijn, als een van de twaalf astrologische dierenriemtekens, als een buitengewoon gelukkig gesternte beschouwd. Mensen die onder dit teken zijn geboren zouden toegang hebben tot de krachten van de maan en gaan door voor gevoelig en kunstzinnig. Zij kenmerken zich door ambitie, finesse en deugdzaamheid.

 

 

Klavertje vier voor geluk

En als dat nog niet genoeg geluk is dan zit het konijntje ook nog eens tussen de klavertjes vier in de illustratie. Op de meisjes versie van dit kaartje staan ook klaverbloemetjes voor een extra girlie look, voor de jongens versie verwijderen we de wimpertjes.

 

Kleur en formaat naar keuze

Sluit dit kaartje aan bij wat je zoekt, maar wil je liever een andere kleurcombinatie? Xantifee past gratis de kleur en het formaat voor je aan! We hebben reeds een aantal verschillende kleer voorbeelden voor je klaar staan, kies maar uit. Het standaardformaat van dit kaartje is 10 x 15 cm, De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 

 
Doopsuikerdrukwerk-marie-konijntje-schattig-geluk-zakjes-lolly-lollies.jpg
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 
Konijntje-geluk-klavertje-Doopsuikerdrukwerk-label-sticker-naamkaartje.png
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes