Mara of Siebe

Mara of Siebe

4.00

Is er een zomerkindje op komst? Bestel dan dit zonnige geboortekaartje bij Xantifee. Er is een versie voor jongens en meisjes. Op het kaartje geniet de baby tussen de korenbloemen van de zon op zijn of haar snoet. Er is ook een versie van dit kaartje aan zee met een picknickmand op het strand.

Mail ons met al je vragen

Proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst


 

 

Zomerkind

Is er een zomerkindje op komst? Bestel dan dit zonnige geboortekaartje bij Xantifee. Er is een versie voor jongens en meisjes. Op het kaartje geniet de baby van de zon op zijn of haar snoet. De baby ligt in een mandje in het koren en wordt omringt door vlinders, korenbloemen … Dit is het uitgelezen geboortekaartje voor een zomerkind.

 

 

Formaat geboortekaartje

Het standaardformaat is 21 x 10 cm, maar wil je toch groter of kleiner gaan? Dan past Xantifee dit gratis voor je aan! De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 

 
second-image-mara-geboortekaartje-by-xantifee.jpg
schetsen-mara-simon-geboortekaartje-by-xantifee.jpg
Babyborrelkaartje-mara-by-xantifee-390x390.jpg
 

Geboortekaartje aan zee

Een variatie op het kaartje van Mara is dit van Siebe met het thema zee en strand. Deze keer staat het mandje om te picknicken op het strand met de zee op de achtergrond. Ideaal voor mensen die van zee houden of daar geboren en getogen zijn. Alles heeft een zomers sfeertje inclusief vlieger, zandkasteel, schelpjes en een leuke zeester. Ook hier kan het kaartje voor zowel jongen als meisje gemaakt worden en ook het bijhorende doopsuikerdrukwerk kan in dezelfde stijl uitgewerkt worden.

 
selectie-First-image-siebe-zomer-zee-strand-zon-picknick-geboortekaartje-by-xantifee.jpg
dc0ea7b9bc03b3b01b4e0ea9388890b5.jpg
 
 

Interesse? Meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes