Lennon

Lennon

4.00

Voor stoere jongens en fiere meisjes mag er wel wat jeans aan te pas komen … De letters die de naam vormen zijn uit jeansstof gemaakt. Xantifee maakt ook jullie gekozen naam in jeans letters.

Mail ons met al je vragen

proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst


 

Letters uit een spijkerbroek

Voor stoere jongens en fiere meisjes mag er wel wat jeans aan te pas komen … De letters die de naam vormen zijn uit jeansstof gemaakt. Xantifee maakt ook jullie gekozen naam in jeans letters. En indien gewenst, kan er ook nog een hip patroontje op de achtergrond.

 

Formaat geboortekaartje

Het standaardformaat is 21 x 10 cm maar het formaat aangepast kan kosteloos aangepast worden. De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 

 
gepersonaliseerd-lennon-front2-by-xantifee1.jpg
gepersonaliseerd-lennon-back2-by-xantifee.jpg.jpg
gepersonaliseerd-lennon-front1-by-xantifee.jpg
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 

 
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes