Lasse

Lasse

4.00

Het kleine olifantje Lasse zet zijn eerste lieve stapjes. Welkom kapoen, Iben is heel blij met zijn kleine broer.

Mail ons met al je vragen

Proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst. Hebben jullie je keuze al gemaakt?


 


Eerste stapjes in het leven

De mama en papa van kleine Lasse houden van vrolijke kleuren en strakke vormen. Daarom waagde Xantifee zich aan dit frisse kaartje met een schattig silhouette van een olifantje. En zoals je kan zien zet kleine Lasse reeds zijn eerste lieve stapjes in het leven.

 

 

Kleur en formaat naar keuze

Sluit dit kaartje aan bij wat je zoekt, maar wil je liever een andere kleurcombinatie? Xantifee past gratis de kleur en het formaat voor je aan! Het standaardformaat van dit kaartje is 21 x 10 cm, De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 
Lasse-second-image-geboortekaartjes-by-Xantifee.com_.jpg
 

Op safari

Dit kaartje werd speciaal voor de geboorte van Lasse gemaakt en past helemaal bij het ontwerp van zijn broertje Iben door het gebruik van een zelfde stijl en formaat. Mama maakte zelf met veel geduld en zorg deze super leuke doopsuiker doosjes met safari diertjes. Ikea dozen konden dan weer dienen als doopsuiker dozen voor op het werk gepersonaliseerd met een lange sticker.

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

 
Lasse-doopsuikerdozen-geboortekaartjes-by-Xantifee.com_-390x283.jpg

Doopsuiker inspiratie

BEDANKINGSKAARTJES

Voor- en achterkant

bedankingskaartje-recto-verso.png
 
 

Interesse? Meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes