Jasmijn

Jasmijn

4.00

In China is de jasmijn het symbool voor vrouwelijkheid en aantrekkelijkheid. Vandaar de tak met jasmijnbloemen op dit sfeervol Oosters getint kaartje. Kan met of zonder puzzel formaat.

Mail ons met al je vragen

proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst


 

Jasmijnbloemen

In China is de jasmijn het symbool voor vrouwelijkheid en aantrekkelijkheid. Jasmijn wordt gebruikt als geneesmiddel, in parfums en in thee. Daarom heeft het kaartje een sfeervol Oosters tintje. De plant komt oorspronkelijk uit China en India maar wordt tegenwoordig ook in Frankrijk, Italië, Egypte, Turkije en Marokko gekweekt. Het draagt donkergroen blad en witte tere bloemen. De geur is zoetexotisch met een vleugje muskus.

 

 

Een leuk weetje dat je inspiratie kan geven voor de doopsuiker... jasmijn combineert heel goed met chocolade. Cosimo III de Medici (1642-1723), Groothertog van Toscane, was een enorm chocoladeliefhebber en hij had een eigen chocoladerecept met jasmijn bloemen (chocolademelk).

 

Personaliseren

De Chinese tekens kunnen we uiteraard personaliseren of weglaten. Het Chinese teken voor liefde, geluk of Chinese naam van jouw kindje? You name it, Xantifee illustreert het.

 

Puzzel of geboortekaartje?

Wil je een extra verrassingseffect toevoegen aan je geboortekaartje? Xantifee maakt ook geboortekaartjes die je ineen kan puzzelen. Het is een ludieke manier om de aankondiging nog wat meer aandacht te geven, vrienden gaan het kaartje zo langer bewaren én de puzzel is een leuk tijdverdrijf voor de allerkleinsten.

Willen jullie graag een puzzel maar met een andere illustratie? Dat kan, alle illustraties kunnen gebruikt worden om een puzzel van te maken. Of willen jullie graag iets nieuw laten ontwerpen of een ander tekening uit de collectie?

 

 
Second-image-geboortekaartje-Jasmijn-bloemen-puzzel.jpg
 

Formaat geboortekaartje

Het formaat van een puzzel is 15 x 10 cm, daar komt ook een extra info kaartje bij van 10 x 10 cm. De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

Een kaartje met de puzzel moet voor de geboorte gemaakt worden omdat de productietijd een 4 tal dagen in beslag neemt. Dat wil zeggen dat de datum na de geboorte nog toegevoegd moet worden. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Een stickertje

Deze kleine ronde stickertjes zoals je kan zien in het kaartje van Jasmijn krijgen jullie direct na de geboorte met de 24u post in de brievenbus.

Een stempel

We kunnen de stempel voor jullie bestellen of  jullie kopen die zelf aan.

Zelf schrijven met een dekkend stiftje

Een mooi voorbeeld van deze methode is het kaartje van César. Hier gebruiken de ouders een lichtblauw stiftjegewoon gekocht in een hobby winkel.

 
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes