Artuur & Ilena

Artuur & Ilena

4.00

Een boom staat symbool voor groei en nieuw leven. Dus wat past beter op een geboortekaartje dan een levensboom vol bloeiende bloesems?

Mail ons met al je vragen

Proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst.


 

Levensboom

Een boom heeft iets mythisch over zich, het staat vaak symbool voor groei en nieuw leven. De levensboom of 'Boom des Levens' komt terug in Religie en mythologie. Yggdrasil is de naam van de 'Wereldboom' in de Noordse kosmogonie. De naam betekend letterlijk 'paard van Odin, en verwijst naar de felle levenskracht die hem overal draagt. Het is de levensboom en kennisboom. In het Bijbelse paradijs is het een boom waarvan de vruchten eeuwig leven geven. De kabbalistische levensboom is een model waarmee hermetische kabbalisten het gehele universum en het ontstaan ervan symbolisch voorstellen.

 

Dus wat past beter op een geboortekaartje dan een levensboom vol bloeiende bloesems? Deze sprookjesachtige illustratie is het ideale geboortekaartje voor de fans van vertelsels, manga, anime, Comics, Games en fantasy. Dit kaartje bestaat in twee versies, voor een zoon of een dochter. De roze versie is duidelijk eerder voor meisjes maar de groene versie kan voor beiden. 

Formaat geboortekaartje

Sluit dit kaartje aan bij wat je zoekt, maar wil je liever een andere kleurcombinatie? Xantifee past gratis de kleur en het formaat voor je aan! Het standaardformaat is een dubbele kaart van 13 x 13 cm, maar wil je toch groter of kleiner gaan? Dan past Xantifee dit gratis voor je aan! De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 

 
Artuur-second-image-geboortekaartjes.jpg
ilena-second-image-geboortekaartjes.jpg
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes