Heli of Levi

Heli of Levi

4.00

Elke reden is goed om te feesten, maar bij een geboorte mogen er toch op zijn minst ballonnen aan te past komen! Dit geboortekaartje krijgt iedereen alvast in feeststemming. Twee uitvoeringen beschikbaar: met blanco of bedrukte ballon

Mail ons met al je vragen

proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst


 

Het is feest

Elke reden is goed om te feesten, maar bij een geboorte mogen er toch op zijn minst ballonnen aan te past komen! Dit geboortekaartje krijgt iedereen alvast in feeststemming: pas wanneer de ballon helemaal opgeblazen is, kan je de naam en extra info rond de geboorte volledig lezen. Het kaartje op zich straalt natuurlijk ook feestelijkheid uit.

 

Ballonpret

Van dit ontwerp zijn er twee uitvoeringen beschikbaar: ofwel laat je de ballon blanco en komt de info op de achterkant van het kaartje te staan, ofwel laat je de ballon bedrukken met alle gegevens. De bedrukte ballon houdt wel 54 euro extra ontwerpkosten in. Daarnaast kan je bij Xantifee ook ballonnen bijbestellen voor de babyborrel. Maak er een onvergetelijk feest van!

 

Dit kaartje bestaat in twee versies,

met bedrukte of onbedrukte ballon. Kleuren zijn aanpasbaar.

1

Bij de versie met onbedrukte ballon staat alle informatie op de achterkant van het kaartje.

2

De versie met bedrukte ballon heeft geen informatie op de achterkant vermits alles op de ballon gedrukt staat en men de ballon moeten opblazen om de informatie te kunnen lezen. (+54 euro extra ontwerpkosten)

In beide gevallen moet het kaartje op voorhand gedrukt worden en moeten de ballonen nog door jullie in de kaartjes vastgemaakt worden. De datum van de geboorte, het gewicht en de lengte van het kindje worden op de dag van de geboorte op een ronde sticker gedrukt en verzonden. Deze kunnen jullie makkelijk op de kaartjes te plakken. Dit gaat erg snel en maakt het dus mogelijk om de kaartjes snel naar familie en vrienden  te versturen.

 

 
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes