Estée en Zoé

Estée en Zoé

4.00

Dubbel zoveel geluk? Zet maar al twee papflessen klaar! Het kaartje is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en er kan een broertje of zusje van achter de deur komen piepen. Zo sluit het kaartje volledig aan bij jouw gezinssituatie.

Mail ons met al je vragen

proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst


 

Hoera, een tweeling!

Dubbel zoveel geluk? Zet maar al twee papflessen klaar! Het geboortekaartje van Estée en Zoé is de ideale verwelkoming voor een tweeling. Het kaartje is verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en er kan een broertje of zusje van achter de deur komen piepen. Zo sluit het kaartje volledig aan bij jouw gezinssituatie.

 

Boven het wiegje van Miro hangt een mooie speelmobiel met symbolen. Zo wens je als ouder met dit geboortekaartje je kindje vreugde, evenwicht, liefde, gezondheid en creativiteit toe. Deze sprookjesachtige illustratie is het ideale geboortekaartje voor de fans van vertelsels, manga, anime, Comics, Games en fantasy. Paars en bruintinten geven de illustratie een chique look.

Formaat geboortekaartje

Het standaardformaat is 15 x 10 cm, maar wil je toch groter of kleiner gaan? Dan past Xantifee dit gratis voor je aan! De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 

 
selectie-estee-zoe-front-by-xantifee-390x585.png
selectie-estee-zoe-3-by-xantifee.jpg
selectie-estee-zoe-schets-by-xantifee.jpg
selectie-estee-zoe-front-blue-by-xantifee-390x576.png
selectie-estee-zoe-back-by-xantifee-390x292.jpg
selectie-estee-zoe-babyborrel-by-xantifee-390x390.png
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 
selectie-estee-zoe-2-by-xantifee.jpg
4683321.png
9018778_orig.png
 
 

Interesse? Maar meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes