Bonnie

Bonnie

4.00

Dear, you look so lovely. Een hip maar super schattig kaartje met een hertje dat in een grote variatie aan kleuren te verkrijgen is.

Mail ons met al je vragen

Proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst. Hebben jullie je keuze al gemaakt?


 


Oh my dear

Het geboortekaartje met dit hippe hertje en pootafdrukjes in hartjesvorm kan je in eender welke kleurcombinatie bestellen. Kies je favoriete kleuren uit en Xantifee zorgt ervoor dat je jouw kaartjes op tijd kan uitdelen.

Muursticker

Het leuke aan deze illustratie is dat je ook een grote muursticker kan bestellen van deze het hertje. Geef toe, wie wil dit hertje nu niet in huis halen als het boven het bed van je zoon of dochter kan hangen?

 

 

Kleur en formaat naar keuze

Sluit dit kaartje aan bij wat je zoekt, maar wil je liever een andere kleurcombinatie? Xantifee past gratis de kleur en het formaat voor je aan! Het standaardformaat van dit kaartje is 21 x 10 cm, De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 
bonnie-second-image-geboortekaartjes.jpg
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 
38069559319850757_GlUTKrGr.jpg
gingerbread-cookies.jpg
refcm_ciu_pdp_images_0.jpg
sized_img_001629.jpg
Bizoet-doopsuiker.jpg
 
geboortekaartje-kinderkamer-geboorte-behangpapier01-by-xantifee.jpg

Kinderkamer behang

We ontwikkelde reeds creatief kinderkamer behang helemaal in het bos thema met het hertje er op. Ook beschikbaar in andere kleuren.

 
 

Interesse? Meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes