Axl

Axl

4.00

Vind je een zeepaardje ook niet het allermooiste diertje van de onderwaterwereld? Van dit moderne geboortekaartje in een fris blauw-geel kleurpalet krijg je vast zin in een vleugje zon en zee.

Mail ons met al je vragen

Proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst. Hebben jullie je keuze al gemaakt?


 

Diep in de zee

Het zeepaardje is een klein wondertje dat zijn mannetje staat diep in de grote onderwaterwereld. Een diertje dat er zo uniek uitziet dat men er al eeuwen door gefascineerd is. Het ideale kaartje voor iedereen met een liefde voor de zeezomerboten en het maritieme leven. Deze sprookjesachtige illustratie is het ideale geboortekaartje voor de fans van vertelsels, manga, anime, Comics, Games en fantasy.

 

 

Formaat geboortekaartje

Het standaardformaat is 10 x 15 cm. Wil jij dit mooie kaartje bestellen voor jouw baby in spé? Maar wil je het kaartje liever in andere kleuren of in een ander formaat zien? Dan doet Xantifee deze aanpassingen helemaal gratis! Een dubbele kaart is in dit geval een aanrader want er is reeds een illustratie voor de binnenkant beschikbaar. Wil je er toch nog een persoonlijk element in verwerken, mail hier voor info. De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 
selectie-axl-second-image-by-xantifee.jpg
Roar-geboortekaartje-roar-draakje-sprookje-ei-paar-groen-baby-by-xantifee1.png
schetsen-geboortekaartje-amber-2-by-xantifee.jpg
schetsen-geboortekaartje-amber-1-by-xantifee.jpg
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 

 

 
Axl-schets2-geboortekaartje-by-xantifee.jpg
Amber-doopsuiker-kleurenpallet-by-xantifee.jpg
 
 

Interesse? Meer info nodig? We helpen je op weg...

 

Meer geboortekaartjes