Amber

Amber

4.00

Heb je een hart voor Afrika? Dan is dit geboortekaartje met een Dan is dit geboortekaartje met een schattige cheetah-familie zeker iets voor jullie.

Mail ons met al je vragen

Proefdruk formaat:
Quantity:
Bestel een proefdruk

Mail ons met al je vragen of bereken zelf je prijs via onze prijslijst.


 

Kleine welp

Heb je een hart voor Afrika? Ben je een globetrotter die al veel van de wereld zag? Dan is dit geboortekaartje met een schattige (leeuw) cheetah-familie zeker iets voor jou. Het Afrikaanse landschap doet wegdromen en het ouderkoppel geeft de kleine welp een warme welkom. Dit prachtige kaartje in oranjetinten is zowel geschikt voor een zoon als een dochter.

 

 

Ook voor een tweelingen of eerste kindje

Op het originele kaartje staat een tweede welpje als broer of zus iets meer op de achtergrond want het gaat uiteindelijk vooral over de nieuwkomer. Maar dit kaartje heeft ook een versie voor tweelingen waarbij beide welpjes even duidelijk zichtbaar zijn en uiteraard kan ook de broer of zus weggelaten worden voor jullie eerste kindje.

 

Formaat geboortekaartje

Het standaardformaat is 21 x 10 cm, maar wil je graag een dubbele kaart? Dan past Xantifee dit gratis voor je aan! De prijs is inclusief drukkosten, exclusief envelop naar keuze.

 
second-image-geboortekaartje-amber-leeuw-afrika-cheetah.jpg
second-image-tweeling-geboortekaartje-amber-leeuw-afrika-cheetah.jpg
 

Doopsuiker inspiratie

Xantifee maakt en bezorgt je met veel plezier alle nodige doospuiker- en geboortedrukwerk maar maakt zelf geen doopsuiker opstellingen. Dat kan je uiteraard zelf doen maar we kennen ook heel wat mooie winkels die je kunnen helpen om jouw ultieme doopsuiker creaties te realiseren. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder. Wie een kaartje kiest uit onze collectie of een ontwerp op maat besteld kan uiteraard rekenen op heel wat tips en inspiratie. We streven er naar om je doopsuiker visueel en conceptueel perfect bij het geboortekaartje te doen passen.

Meer doopsuiker inspiratie voor dit kaartje op de Xantifee Pinterest

 
Aaron-07-by-geboortekaartjes.Xantifee.com_.jpg
Amber-aaron-doopsuiker-stickers-afrika-xantifee-geboortekaartjes.jpg
doopsuiker-halfimg-geboortekaartje-giraffen-afrika-koffer-02.jpg
Afrika-Illustratie-behang-Xantifee-Creative-1.jpg

Creatief kinderkamer behang

We ontwikkelde ook reeds creatief kinderkamer behang helemaal in het Afrikaanse thema. Dit kan ook met het cheetah welpje of een leeuwen, giraffen, … familie er op.

 
 

Interesse? Meer info nodig? We helpen je op weg...

 
 

Meer geboortekaartjes