Doopsuiker & ander drukwerk


Xantifee ontwerpt naast geboortekaartjes ook uitnodigingen voor een huwelijk of babyborrel, labels, naamkaartjes, stickers, postzegels, bedankingskaartjes, sluitzegels, posters, muurstickers, raamborden ...

 

Uitnodiging babyborrel

Je wil het van de daken schreeuwen dat je kindje eindelijk geboren is, maar je kan onmogelijk iedereen uitnodigen op de babyborrel. Dan kan een aparte uitnodiging  naast het geboortekaartje  handig zijn. Je voegt deze uitnodiging toe aan de envelop van het geboortekaartje of je verzendt ze achteraf. Xantifee maakte reeds dergelijke babyborrelkaartjes speciaal voor LukaMara en Estée & Zoé.

 
babyborrel-luka-by-xantifee-paars-390x389.png
 

Een persoonlijke postzegel

Een bijhorende postzegel is de kers op de taart van elk geboortekaartje. De postzegel licht al een tipje van de sluier van wat in de envelop zit. Zoals bijvoorbeeld bij het geboortekaartje van Aaron, waar de postzegel al voor een Afrikaans tintje zorgde. 


Bedankingskaartje

Met een bedankingskaartje bedank je vrienden en familie voor de fijne wensen en attenties. Xantifee helpt je graag met het ontwerp. Naar aanleiding van de geboorte van Iben en Luka maakten we een bedankje in dezelfde stijl als het geboortekaartje.

bedankingskaartje-front-185x8cm1.png
bedankingskaartje-back-185x8cm.png


Persoonlijke (sluit)zegel of naamlabels

Geef je envelop en drukwerk nog wat meer cachet dankzij een gepersonaliseerde sluitzegel. Net als de postzegel creëert een sluitzegel in dezelfde look al een beetje verwachtingen over wat er ìn de envelop zit. Deze zegels zijn ook geschikt om de verpakkingen van doopsuiker af te werken. 

 
deer.jpg
mushroom.jpg
Sticker-xantifee-muisje-klavertje-vier-geboortekaartje-doopsuiker.jpg
doopsuiker1-duco-by-xantifee.jpg
doopsuiker01-geboortekaartje-amber-uniek-leeuw-afrika-cheetah.jpg
 

Sleutelhangers

 
sleutelhanger-Nova-doopsuiker-by-Xantifee.png
Sleutelhanger-button-nova-doopsuiker-by-Xantifee.png
 

Geboorteposter (met of zonder kader)

Een duffe ziekenhuiskamer krijgt pas kleur door de vele kaartjes en bloemen van vrienden en familie. Breng je graag zelf al wat sfeer in de kamer, laat dan een poster afdrukken met de illustratie van het geboortekaartje. Zo fleur je er de hele omgeving mee op en laat je passanten meegenieten van jullie geluk. De posters zijn meestal een adaptatie van het geboortekaartje op A3, A2, A1 of op A6. Wij raden aan om qua sfeer bij het thema van het geboortekaartje te blijven, maar maken uiteraard ook posters op aanvraag.

 
 

Geboorte raamborden

Xantifee maakt ook mooie raamborden zodat de hele straat jullie vreugde kan delen. De borden zijn vaak een variant van het geboortekaartje en zijn leverbaar met dubbelzijdige tape of met zuignappen. 

 
 

Muurstickers

Met muurstickers kleed je elke (kinder)kamer aan met je favoriete illustratie. Wens je meer info rond onze muurstickers? Stuur gerust een mailtje.

 
muursticker-kinderkamer-vlinder-by-xantifee.jpg
 

Illustratiebehang

En het wordt nog beter! Wat dacht je van behangpapier dat je – samen met Xantifee – helemaal zelf ontworpen hebt? Stuur ons een mailtje als je hierover meer informatie wenst.

 
Afrika-Illustratie-behang-Xantifee-Creative-1.jpg
 

Buttons

Prima versiering voor op zakjes en doosjes. Maar ook voor op de boekentas of kleding. Stuur ons een mailtje als je hierover meer informatie wenst.

 
IMG_2285.jpg
 

Doosjes, labels of andere verpakkingen

The sky is the limit, in samenwerking met verschillende drukkerijen is het mogelijk om zo goed als elke verpakking of label van een bedrukking te voorzien. Stuur ons een mailtje als je hierover meer informatie wenst.

 
uniek-iben-doopsuiker-by-xantifee.jpg
 

Advies over doopsuiker & presentatie

Uiteraard wil je dat jouw doopsuiker of andere geboortepresentjes qua look wat aansluiten bij het thema van het geboortekaartje. Wij geven graag advies over vorm, kleur, stijl, de laatste trends, enz. We adviseren je GRATIS. Bij onze huidige kaartjes geven we standaard suggesties rond de doopsuiker en presentatie mee.