Welkom Tim

Op de wasdraad van het gezin De Bouck zien we vanaf nu een paar extra babykleertjes.

Een nieuw kindje betekend een paar mini-voetjes erbij. Xantifee ging een stapje verder en bedacht een heerlijk lente/zomer kaartje met kousjes typerend voor het hele gezin aan de wasdraad.

Op maat

Wil je graag een geboortekaartje in deze stijl? Mail Xantifee voor meer info. De prijs voor een volledig nieuw ontwerp, vind je hier.

 
 

Mini-voetjes, mini-kousjes

Een paar extra voetjes dat betekend natuurlijk ook extra's op de wasdraad. Vandaar bedacht Xantifee dit zomerse kaartje met sokken typerend voor het hele gezin. Stijlvolle ruiten voor papa, frisse bloemen voor mama en voor zusje roze sokken met een kantje. Uiteraard voor kleine Tim speelse gebreide baby sokjes.

 

Creatieve babyborrel taart

Ook op de babyborrel toonden mama en haar vriendin zich van hun creatiefste kant. De taart zag er geweldig uit met de baby sokjes van het geboortekaartje er op.

 

Op maat

Wist je dat Xantifee ook geboortekaartjes op maat maakt? Heb je dus zelf een creatief idee in je hoofd of wil je elementen in het kaartje verwerken die belangrijk zijn in jouw leven? Bespreek jouw ideeën met Xantifee en zij maakt er een prachtig geboortekaartje met originele illustraties van.

 
 
Tim-babyborrel-taart-Xantifee-geboortekaartjes.jpg

Er was zelfs een taart met paarse sokjes.

Deze creatieve mama liet een taart maken met de tekening van het geboortekaartje er op.

Realisatieskim