Welkom Nielan

Uit liefde geboren, draden onzichtbaar maar voor altijd.

De twee broertjes van Nielan zijn er niet meer, maar spelen toch nog een grote rol in het leven van het gezin. Daarom worden ze op het geboortekaartje gesymboliseerd door twee sterren. Op het geboortekaartje sturen Nielan en zijn zus met een wenslantaarn hun dromen de wereld in.

Op maat

Wil je graag een geboortekaartje in deze stijl? Mail Xantifee voor meer info. De prijs voor een volledig nieuw ontwerp, vind je hier.

 
 

Een persoonlijk verhaal

Dit kaartje maakte Xantifee op aanvraag omdat het wel een erg persoonlijk verhaal moest vertellen. De twee broertjes van Nielan zijn er niet meer, maar spelen toch nog een grote rol in het leven van het gezin. Daarom worden ze op het geboortekaartje gesymboliseerd door twee sterren. Voor altijd verbondenOp het geboortekaartje sturen Nielan en zijn zus met een wenslantaarn hun dromen de wereld in; naar hun broertjes.

 
second-image-geboortekaartje-by-xantifee-nielan-ster-lucht-wens-lantaarn.jpg
 

Hoop

Uit liefde geboren, draden onzichtbaar maar voor altijd. Nielan is het teken van hoop voor zijn mama, papa en grote zus. Achter dit kaartje schuilt zowel verdriet als blijdschap; het geheel symboliseert hoop. Het resultaat werd een stijlvol ontwerp met heldere kleuren.

 

Op maat

Wil je zelf een persoonlijk verhaal vertellen via een geboortekaartje? Xantifee maakt jouw kaartje op maat. Heb je dus zelf een creatief idee in je hoofd of wil je elementen in het kaartje verwerken die belangrijk zijn in jouw leven? Bespreek jouw ideeën met Xantifee en zij maakt er een prachtig geboortekaartje met originele illustraties van.

 
doopsuiker-1-4img-geboorte-poster-wens-lantaarn-ster-390x553.jpg
doopsuiker-1-4img-geboorte-nielan-stickers-lantaarn-wens.png
Realisatieskim