Welkom Floor

Een fris roze kaartje met witte vlinder speciaal voor Floor

Voor Floor lieten haar mama en papa een kaartje maken op basis van het ontwerp van Lasse en Iben. Strak en modern maar dan helemaal voor meisjes.

Op maat

Wil je graag een geboortekaartje in deze stijl? Mail Xantifee voor meer info. De prijs voor een volledig nieuw ontwerp, vind je hier.

 
 

Een vlinder voor Floor

De mama en papa van Floor lieten voor haar een kaartje maken op basis van het moderne ontwerp van Lasse en Iben maar dan helemaal voor hun kleine meisje. De kaart kreeg de zelfde strakke verhoudingen maar dan met een mooi roze tint en een witte vlinder. Het ontwerp is zo in evenwicht dat met dezelfde witruimte en verhoudingen eender welk figuurtje en kleurtje kan gebruikt worden om opnieuw een esthetisch resultaat te bekomen.

 

Vlinder koekjes

Als doopsuiker liet de mama van Floor koekjes maken met roze en witte glazuur. Erg schattig en een perfect geheel met het geboortekaartje.

 

Op maat

Wist je dat Xantifee ook geboortekaartjes op maat maakt? Heb je dus zelf een creatief idee in je hoofd of wil je elementen in het kaartje verwerken die belangrijk zijn in jouw leven? Bespreek jouw idee├źn met Xantifee en zij maakt er een prachtig geboortekaartje met originele illustraties van.

 
 
doopsuiker-inspiratie-lente-zomer-vlinder-koekjes-baby-zwanger-xantifee.jpg.jpg
Geboortekaartje-binnenkant-floor-vlinder-roze-strak-modern-fris.jpg
Realisatieskim